EXPOSICIÓ ART+ESCOLA+CAOS

11.05.2017 – 23.06.2017
Exposició dels projectes realitzats en el marc de la sisena edició d’ART I ESCOLA

31 centres educatius i 37 projectes

Inauguració, dijous 11 de maig a les 18.00 h a ACVic (Sant Francesc, 1 Vic)

#artiescola

Des del seu inici ART I ESCOLA promou la presència de l’art a l’escola, fomenta la col·laboració entre entitats de l’àmbit de les arts i l’educació per compartir recursos i metodologies, dóna suport als docents per desenvolupar projectes transversals i facilita la visibilitat dels treballs que es realitzen a partir d’un eix temàtic comú; aquest any, EL CAOS. L’exposició es concep com una mostra del procés de treball als centres educatius.

La 6a edició d’Art i Escola compta amb la participació dels següents centres educatius:

C. Escorial, Vic – C. FEDAC, Vic – C. Mare de Déu de la Gleva, Les Masies de Voltregà – C. Rocaprevera, Torelló – C. Sagrat Cor de Jesús, Vic – C. Sant Miquel dels Sants, Vic – C. Vedruna, Tona – Centre Educatiu La Font, Vic – Escola Bressol La Pitota, Prats de Lluçanès – EEE L’Estel, Vic – EEE Ramon Suriñach, Ripoll – Esc. Andersen, Vic – Esc. Barnola, Avinyó – Esc. Doctor Joaquim Salarich, Vic – Esc. El Gurri, Taradell – Esc. El Vinyet, Solsona – Esc. Els Castanyers, Viladrau – Esc. Els Pins, Cabrianes – Esc. Guillem de Mont-rodon, Vic – Esc. L’Agullola, Rupit – Esc. L’Era de Dalt, Tona – Esc. Miquel Martí i Pol, Lliçà d’Amunt – Esc. Muntanyola, Muntanyola – Esc. Sentfores, Vic – Esc. Sesmon d’Oló, Santa Maria d’Oló – Esc. Tomàs Raguer, Ripoll – Ins. Jaume Callís, Vic – Ins. La Plana, Vic – Ins. Miquel Martí i Pol, Roda de Ter – Ins. Moianès, Moià – Sec. d’Institut Les Margues, Calldetenes

Imatges de la inauguració:

Imatges de les visites comentades:


S’han realitzat 46 visites comentades amb un nombre total de participants de 939 persones

art i escola