EXPOSICIÓ ART+ESCOLA+BUIT

Exposició de projectes realitzats en el marc d’ART I ESCOLA 05

Inauguració, divendres 5 de maig a les 6 de la tarda a ACVic (Sant Francesc, 1 Vic)
Dates: 05.05.2016 – 31.07.2016

Des del seu inici ART I ESCOLA promou la presència de l’art a l’escola, fomenta la col·laboració entre entitats de l’àmbit de les arts i l’educació per compartir recursos i metodologies, dóna suport als docents per desenvolupar projectes transversals i facilita la visibilitat dels treballs que es realitzen a partir d’un eix temàtic comú; aquest any, EL BUIT.

L’exposició és una mostra dels projectes realitzats pels següents 28 centres educatius:

CEE Estel, Vic – CEE Ramon Suriñach, Ripoll – C. Escorial, Vic – C. La Salle, Manlleu – C. Pare Coll. Fedac, Vic – C. Sagrat Cor, Vic – C. Sant Miquel dels Sants, Vic – C. Vedruna, Tona – Esc. Andersen, Vic – Esc. Dr. Joaquim Salarich, Vic – Esc. El Despujol, Masies de Voltregà – Esc. El Gurri, Taradell – Esc. El Vinyet, Solsona – Esc. Els Castanyers, Viladrau – Esc. Guillem de Mont-rodon, Vic – Esc. L’Era de Dalt, Tona – Esc. L’Espill, Manresa – Esc. Miquel Martí i Pol, Lliçà d’Amunt – Esc. Muntanyola, Muntanyola – Esc. Rellinars, Rellinars – Esc. Rocaprevera, Torelló – Esc. Sentfores, Sentfores – Esc. Tomàs Raguer, Ripoll – Ins. de Tona, Tona – Ins. Jaume Callís, Vic – Ins. La Plana, Vic – Ins. Les Margues, Calldetenes – Ins. Miquel Martí i Pol, Roda de Ter – Ins. Moianès, Moià.

Visites comentades a l’exposició:

art i escola