Una col·lecció d’ombres estranyes

Una proposta de: Morir de Frío
Cicle / Grup: Cicle mitjà
Número d’alumnes: 15 – 25 alumnes aprox.

Explicació del projecte:
Materials utilitzats: formes, llanternes, trípodes, paper i ceres
Temps: 20/30min.
Descripció breu de l’activitat: construïm una figura utilitzant algunes de les formes de plàstic que hi ha dins de la maleta. Amb les llanternes anem il·luminant la figura des de diferents angles fixant-nos amb les ombres que es projecten. Busquem aquelles ombres que més es diferencien de la figura que hem construït. Quan en trobem una que ens agrada, aguantem les llanternes amb els trípodes, col·loquem un paper a sobre l’ombra i amb les ceres la resseguim.

Comentaris:
Es podria acabar retallant les ombres, pintant-les, transformant-les…

art i escola