02 EXPOSICIÓ. ART + ESCOLA + LLUM | AE04

14.05.2015 – 31.07.2015

Exposició de treballs realitzats en el marc de la quarta edició d’ART I ESCOLA, projecte expositiu de Morir de Frío.

Inauguració, dijous 14 de maig a les 19 h

Des del seu inici ART I ESCOLA promou la presència de l’art a l’escola, fomenta la col·laboració entre entitats de l’àmbit de les arts i l’educació per compartir recursos i metodologies, dóna suport als docents per desenvolupar projectes transversals i facilita la visibilitat dels treballs que es realitzen a partir d’un eix temàtic comú; aquest any, LA LLUM.

L’exposició compta amb treballs d’alumnes dels següents centres educatius:

C. L’Escorial, Vic – C. La Salle, Manlleu – C. Pare Coll Fedac, Vic – C. Sagrat Cor, Vic – C. Sant Miquel dels Sants, Vic – CEE Ramon Surinyach, Ripoll – Esc. Andersen, Vic – Esc. Bellpuig, Sant Julià de Vilatorta – Esc. Doctor Salarich, Vic – Esc. El Cabrerès, L’Esquirol – Esc. Farigola, Seva – Esc. El Gurri, Taradell – Esc. El Vinyet, Solsona – Esc. Els Castanyers, Viladrau – Esc. L’Era de Dalt, Tona – Esc. La Montjoia, Sant Bartomeu del Grau – Esc. Miquel Martí i Pol, Lliçà d’Amunt – Esc. Mossèn Cinto, Folgueroles – Esc. Muntanyola, Muntanyola – Esc. Rellinars, Rellinars del Vallès – Esc. Rocaprevera, Torelló – Esc. Sant Marc, Calldetenes – Esc. Tomàs Raguer, Ripoll – Esc. Vic Centre, Vic – INS Jaume Callís, Vic – INS La Plana, Vic – INS Miquel Martí i Pol, Roda de Ter – INS Taradell, Taradell – SI Calldetenes, Calldetenes – SI Gurb, Gurb

Recull d’imatges de la inauguració de l’exposició:

Recull d’imatges de les visites comentades a l’exposició:

Fins al moment s’han fet 48 visites amb un total de 934 participants.

L’exposició estarà oberta fins el 31 de juliol. L’horari del centre d’art és:

De dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.
Dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Es poden concertar visites comentades gratuïtes trucant al 93 885 37 04 o a través del correu electrònic educacio@acvic.org.

art i escola