03 JORNADES DE DEBAT | AE03

Els dies 29 i 30 d’abril es va realitzar la jornada d’intercanvi d’experiències dels projectes realitzats en el marc del programa Art i Escola 03, desenvolupats durant el curs 2013-2014. Van tenir lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Vic coincidint amb les Jornades de Presentació dels projectes a càrreg dels alumnes.

A l’apartat “projectes AE03″ d’aquesta web es poden consultar els projectes portats a terme als centres educatius entorn a la tempatica d’aquesta edició, LA XARXA, on es pot veure el panorama global del programa, la diversitat de treballs presentats i les materialitzacions d’aquests.

Aquí teniu el vídeo realitzat als centres educatius participants a Art i Escola 03.

Les presentacions d’aquesta jornada han anat a càrrec dels professors que varen portar a terme els projectes. És van exposar els objectius, la metodologia de treball, l’organització a l’aula, els materials i/o suports utilitzats…

Dimarts 29 d’abril
Projectes d’educació secundària

Dimecres 30 d’abril
Projectes d’educació infantil i primària

art i escola