INSTITUT TARADELL. TARADELL

LA XARXA

Etapa educativa: 3r curs d’Educació Secundària
Docents implicats: Teresa Fernández i Marta Juvanteny
Assessorament: EASD VIC_Marià Dinarès, Toni Garcia i Carmen Garcia
Alumnes que hi participen: 89 alumnes
Amb la col·laboració de: Les rajoles s’elaboren i es couen a l’Escola l’Arpa en col·laboració amb les professores Paquita Clot i Rita Sañé.

El projecte ha consistit en elaborar una composició formada per una xarxa modular quadrada de rajoles de ceràmica, que cada alumne/a ha personalitzat a partir de la imatge de la T, el logosímbol de l’institut.

S’ha treballat la tessel·lació de l’espai i la construcció d’una xarxa modular a partir d’una forma bàsica, el quadrat. A dins del mòdul cada alumne/a crea una imatge tridimensional a partir de la lletra T. El concepte abstracte de xarxa social, també hi és present, la composició simbolitza la comunitat social de l’institut, on les persones que la integren comparteixen moltes coses que les fa similars (el tema comú), i on alhora cada individu és important i diferent, de la mateixa manera que cada rajola també ho és.

Al final de curs es composaran totes les rajoles per fer una imatge quadrada conjunta que es col·locarà al vestíbul de l’institut.

art i escola