02 EXPOSICIÓ. ART + ESCOLA + XARXES | AE03

15.05.2014 – 20.09.2014

Exposició de treballs realitzats en el marc de la tercera edició d’ART I ESCOLA, pels alumnes dels centres educatius:

Col·legi El Roser, Sant Julià de Vilatorta – Col·legi Escorial, Vic – Col·legi La Salle, Manlleu – Col·legi Sagrat Cor, Vic – Col·legi Sant Miquel dels Sants, Vic – CEE Ramon Surinyach, Ripoll – Escola Andersen, Vic – Escola Doctor Salarich, Vic – Escola El Gurri, Taradell – Escola El Roure Gros, Santa Eulàlia de Riuprimer – Escola El Vinyet, Solsona – Escola Els Castanyers, Viladrau – Escola Espill, Manresa – Escola Ildefons Cerdà, Centelles – Escola L’Era de Dalt, Tona – Escola Miquel Martí i Pol, Lliçà d’Amunt – Escola Mossèn Cinto, Folgueroles – Escola Vic Centre, Vic – Escola Tomàs Raguer, Ripoll – SI Gurb, Gurb – Institut Jaume Callís, Vic – Institut La Plana, Vic – Institut Miquel Martí i Pol, Roda de Ter – Institut Taradell, Taradell – Institut Tona, Tona – SI Calldetenes, Calldetenes

ART I ESCOLA té per objectius promoure i donar valor a la presència de l’art a l’escola, establir una xarxa de col·laboracions entre diferents entitats de l’àmbit de les arts i l’educació, donar suport als docents per desenvolupar projectes transversals, mostrar i difondre els treballs que es realitzen a partir d’un eix temàtic comú i compartir recursos, metodologies i mecanismes d’avaluació, mitjançant la relació entre la pedagogia i les arts contemporànies. En aquesta nova edició s’ha treballat sobre la temàtica: LES XARXES

Imatges de la innauguració

Selecció d’imatges de les visites comentades

 

art i escola