ESCOLA ELS CASTANYERS. VILADRAU

LA XARXA DE L’UNIVERS

Etapa educativa: Educació Infantil i Primària
Docents implicats: Raquel Garcia amb la implicació de tots els mestres de l’escola
Assessorament: Escola d’Arts Plàstiques de Torelló – Alícia Casadesús i Eli Soler
Alumnes que hi participen: Tota l’escola (79 alumnes)

El nostre projecte és sobre el sistema solar. El primer que vàrem fer va ser experimentar amb diferents materials com devien ser el planetes segons els colors, el pes, la temperatura, la densitat, la flotabilitat, la gravetat i la densitat. El que vàrem fer va ser barrejar tots els alumnes de l’escola, per una banda es van fer grups amb els nens i nenes d’educació infantil i per altra banda els de primària. L’experimentació va ser molt divertida!

Un cop ja havíem experimentat, els alumnes de cicle mitjà ens van exposar diverses informacions sobre com era cada planeta del sistema solar.

Amb tota aquesta informació i amb el que havíem après amb l’experimentació vàrem fer la creació plàstica dels planetes amb l’objectiu de fer una representació final. En aquesta tots els nens i nenes de l’escola ens vàrem convertir en els planetes del sistema i el pati en l’univers per on es movia tota la xarxa planetària.

art i escola