INSTITUT MIQUEL MARTÍ I POL. RODA DE TER

VIATGE AL PASSAT

Etapa educativa: Educació Secundària

Docents implicats: Maria Rosa Terradellas i Laura Vilar.

Assessorament: La Farinera – Amanda Nuñez

Amb la col·laboració de: Familiars dels alumnes

Alumnes que hi participen: Alumnes de 2n d’Educació Secundària

A partir d’una fotografia antiga o bé de la descripció d’un parent d’edat avançada i gràcies a la complicitat de la família, es va realitzar una entrevista, un estudi contextual i un comentari de les imatges. A través de diferents competències -artística i cultural, social i ciutadana, lingüística, etc.- es va tractar el color, la textura, la composició, la figura o la forma. En definitiva, el llenguatge visual. Un projecte que ha permès treballar la representació del retrat, l’experimentació amb les tècniques pictòriques emprades, les proporcions, el cànon de la figura humana i la representació de les formes.

art i escola