ESCOLA LES ESCOLES. GURB

LES OMBRES

Etapa educativa: P3 d’Educació Infantil

Tutoria: UVic – Assumpta Cirera

Docents implicats: Montse Segalés i Eva Vilaró

Alumnes que hi participen: 40 alumnes de P3 d’Educació Infantil

Els alumnes han treballat les ombres i han experimentat amb les projeccions del propi cos i altres objectes utilitzant diferents fonts de llum. Es van proposar conèixer la diferència entre sol i ombra, adonar-se del canvi que produeix en les ombres el moviment del sol, i observar la silueta a través de les ombres.

EL RETRAT A TRAVÉS DEL TEMPS

Etapa educativa: P5 d’Educació Infantil

Tutoria: UVic – Mia Guiteres

Docents implicats:  Carme Franquesa i Trini Gutiérrez

Alumnes que hi participen:  49 alumnes de P5 d’Educació Infantil

El projecte s’ha realitzat durant vuit sessions amb la finalitat de descobrir el pas del temps i establir relacions entre present, passat i futur. També s’ha treballat el temps a partir de les vivències dels nens i nenes, les dels companys i familiars. Amb aquest treball han anat aprenent els elements característics del retrat i alguns fotògrafs de renom com Anne Geeds, Piere Gonnord i Richard Avedon.

art i escola