ESCOLA LA SÍNIA. VIC

L’EVOLUCIÓ DE L’UNIVERS AL LLARG DEL TEMPS

Etapa educativa: Educació primària

Tutoria: EASD de Vic – Marià Dinarès i Toni Garcia

Docents implicats: Judit Icart i Begoña Ramírez

Curs: 4t de cicle mitjà d’Educació primària

Alumnes que hi participen: 33 alumnes

Aquest any l’Escola La Sínia treballa l’univers com a tema transversal i es va decidir enfocar aquest projecte cap al pas del temps a l’univers. S’ha treballat a partir d’una cacera del tresor anomenada L’evolució de l’univers al llarg del temps on es plantejava als alumnes diferents preguntes perquè anessin descobrint per ells mateixos quins són els moments clau en la formació de l’univers. A partir de la cacera han representat, tant visualment com plàsticament, els moments significatius de l’evolució de l’univers, després d’una visita a l’Agrupació Astronòmica d’Osona.

art i escola