ESCOLA LA SÍNIA. VIC

ART I POESIA / / EL MÓN RURAL

Hem realitzat un treball col·laboratiu i multidisciplinari on s’han implicat diferents àrees: Coneixement del medi, Llengua, Visual i Plàstica i Informàtica. Ha aplegat diferents treballs:

Poemes dibuixats. A partir d’un poema seleccionat sobre el món rural, els alumnes van treballar en grup i de manera individual un dibuix.

Poemes inventats. A partir d’imatges seleccionades per temàtiques: paisatges primaverals, paisatges del camps, eines o estris del camp, animals de granja, animals i insectes, etc; cada grup crea un poema de manera col·laborativa.

Treballs en volum i poemes visuals. A partir d’una pluja d’imatges de diferents autors i d’una col·lecció d’objectes molt diversos, cada grup va crear un element metafòric que fa referència al món rural.

Expressió oral. Alguns pares i mares voluntaris van venir a l’escola per recitar amb els nens i les nenes els poemes seleccionats o inventats.

Etapa educativa: Educació primària

Curs: dos cursos de 4t

Tutoria:  -ACVic- Mia Guiteres Oliva i -UVic- Montsita Rierola

Docents implicats: Bet Franquesa, Xevi Planàs i Sandra Terradellas

Alumnes que hi participen:Abdelmalek, Dounia Ackrach, Salma Aikan, Wiam Amzil, Alfonso Apolo, Houssam Ayada, Amine Benali, Mohamed Benali, Yasin Bentri, Naziha Benyoucef, Hajar Bouhija, Ismael Boutaouan, Ouassim Bouttaouss, Mirel Castillo, Estiven Cueva, Mahdia Driouch, Faissal El Messaoudi, Chaima Faris, Oakley Gatehouse, Lian Gavilan, Abdellah Hadj, Abdel El Hamouti, Mohamed Idrissi, Hoda Imougar, Ismael El Mallaly, Eric Nikolaev, Ahmed Nyamekye, Vanesa Osemeke, Marouane Ould, Nerea Rosales, Jeremy Sanchez, Gurdev Singh i Navneet Kaur

Procés de treball:

art i escola